KREATIVITET

Kreativ i det faglige – faglig i det kreative.
På Rathlouskolen er vi kreative. Det kommer blandt andet til udtryk gennem de mange projekter, som hver enkelt klasse sætter i gang henover skoleåret. Det kan være inspirerende læringsmiljøer, friluftsaktiviteter, alternative dage og forskellige kulturelle aktiviteter På Rathlouskolen kombineres det faglige med det kreative.

Kreativitet er også rummelighed. Vi er åbne overfor nye tanker og spontanitet og er opmærksomme på, at undervisningen også skal give plads til åbne svar.

JULECABARET

Julecabareten arrangeres af 6. årgang. Også her er forældrenes hjælp og opbak-ning nødvendig og uundværlig. Der skal stilles scene op, sys kostumer, skaffes rekvisitter, bages kage til øveweekenden osv. På scenen bliver 6. årgang bakket op af skolens kor (2.- 5. årgang), som selvfølgelig også skal klædes ud mm.

Det praktiske arbejde (salg af mad og drikke, lotteri mm.) i forbindelse med julecabareten står skolens støtteforening for.

SKOLEKOMEDIE

Skolefesten for 0.- 6. årgang arrangeres hvert år af 5. årgang. Børnene står for skuespil sammen med klasselærerne og en musiklærer. Det er forældrene, der står for at arrangere selve festen med spisning, boder mv. Der er tradition for at festens tema hænger sammen med skuespillet. Uden forældrenes indsats vil det slet ikke være muligt at skabe denne fest.

MUSICAL

Musicalen laves og opføres af valghold fra 8. og 9. årgang. Her er der typisk brug for forældrenes hjælp til konkrete opgaver som f.eks. transport af grej, syning af kostumer m.v.

UDSMYKNING

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TEMAUGER

På Rathlouskolen afholdes der teamuger både på enhedsniveau og for hele skolen. I skoleåret 2017 var emnet arkitektur og i efteråret 2019 afholder vi en store fælles temauge for hele skolen.

TEATER OG MUSIK