22270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22270,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

PRAKTIK

Rathlouskolen er praktikskole for både lærerstuderende og pædagogstuderende.

Eleverne kan derfor i løbet af deres skoletid opleve, at studerende overtager undervisningen eller opgaver i SFO.

Al deltagelse fra de studerende sker i samarbejde med elevernes kendte lærere/pædagoger og undervisningen drøftes i dette samarbejde.

Når vi har studerende, får vi som skole en kvalificeret mulighed for at se på os selv og være nysgerrige på det vi går og gør. De studerende har til opgave at lære – men de stiller også alle de gode spørgsmål til kerneopgaven – spørgsmål der er sunde at få stillet og få drøftet så vi hele tiden også selv bliver klogere.

I skoleåret 2020/21 deltager Rathlouskolen i et projekt i samarbejde med tre undervisere fra VIA – Læreruddannelsen i Aarhus og et hold studerende. Projektet omhandler et udvidet praksissamarbejde med skolehjem-samarbejdet som tema, hvor målet er at give de studerende flere erfaringer med skolehjem-samarbejdet i løbet af deres uddannelse.

 

Uddannelsesplan for lærerstuderende:

Mentor for lærerstuderende er Vibeke S. Madsen, tlf. 61 30 32 15 eller mail: vibekesim@gmail.com

 

Uddannelsesplan for pædagogstuderende:

Ansvarlig for pædagog- og lærerstuderende er skoleleder Dorte Halberg, tlf. 86 56 18 55 eller mail: dh@rathlouskolen.com