21774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21774,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

SKOLEN

Rathlouskolen er en selvejende institution – en fri grundskole.
På denne side kan du læse meget mere om skolen og hvis der er noget du mangler svar på, er du meget velkommen til at kontakte skolens kontor på tilf.: 86 56 18 44

RATHLOUSKOLEN

– er en selvejende institution. Det betyder at:

 

  • Bestyrelsen har den overordnede ledelse af skolen og er ansvarlig overfor Undervisningsministeriet for, at skolens økonomi og drift er i overensstemmelse med reglerne om frie grundskoler og disses vedtægter.
  • Skolelederen og de pædagogiske ledere har den faglige og pædagogiske ledelse af skolen og ansvar for den daglige forretningsgang.
  • Pædagogisk leder for SFO og indskoling har det daglige ansvar for børnene før skoletid (morgenpasning) samt efter skoletid.
  • Den administrative leder har ansvaret for hele det teknisk-administrative område.
  • Klasselæreren har det daglige ansvar for børnene i skoletiden.
  • Lærerrådet består af skolens pædagogiske medarbejdere og arbejder dels med praktisk planlægning, dels med den pædagogiske udvikling.
  • Samarbejdsudvalget (PSU) består af skolens leder, pædagoiske ledere, tillidsrepræsentanten, lærerrådets formand, næstformand samt repræsentanter for enhederne.
  • Elevrådene taler elevernes sag på skolen.

HVORFOR VÆLGE RATHLOUSKOLEN?

– fordi det vil få positiv indflydelse på fremtiden – for både dig og dit barn!

LÆS MERE HER

VÆRDIGRUNDLAG, MÅLSÆTNINGER OG HOLDNINGER

Rathlouskolen har som overordnet mål at udvikle hele og selvstændige personligheder med størst muligt potentiale. Dagligdagen skal i form og indhold fremme dannelse samt personlig og faglig udvikling hos det enkelte barn.

LÆS MERE HER

FAGLIGHED

Indskoling, mellemtrin og udskoling. Undervisningen som støtter barnets faglige udvikling og tager udgangspunkt i den enkeltes potentiale og kompetencer.

LÆS MERE HER

FÆLLESSKAB

Stærke fællesskaber med høj trivsel.

LÆS MERE HER

KREATIVITET

SFO

I SFO arbejder vi pædagogisk ud fra nøgleordene anerkendelse og dialog. Aktiviteter planlægges ud fra børnenes udviklingstrin og interesser.

LÆS MERE HER

TILMELDING OG PRISER

Rathlouskolen er i princippet åben for alle, som ønsker optagelse, såfremt der er plads og skolen skønner, at barnet kan integreres på det pågældende klassetrin.

LÆS MERE HER

SKOLEÅRET OG FERIEPLAN

Der sker mange ting i løbet af skoleåret. Forestillinger, udflugter, åben skole og meget mere.

FORÆLDRESAMARBEJDE

På Rathlouskolen mener vi, at en anerkendende indstilling er forudsætningen for et godt og konstruktivt samarbejde

LÆS MERE HER

MEDARBEJDERE

Oversigt over alle medarbejdere.

SE MERE HER